Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Jura ENA Micro 1

ENA Micro 1

Simply Espresso

De uitermate compacte 1-kops volautomaat voor perfecte espresso is consequent tot het minimale gereduceerd. De volautomaat biedt drie vrij programmeerbare grootten van de kopjes op twee aromaniveaus.

Het aroma-beschermdeksel houdt de koffiebonen vers, de Aroma+-molen maalt deze vervolgens behoedzaam, en de Micro zetgroep zorgt voor een extractie onder ideale omstandigheden. Dankzij het intelligente voorverwarmingssysteem stroomt de met een zachte crèmelaag bekroonde koffie altijd heet in het kopje.

Perfecte espresso

Aroma+-molen en Micro-zetgroep voor ultiem espressogenot.

Eenvoudige bediening

Touchscreen bedieningspaneel met drie vrij programmeerbare grootten van de kopjes op twee voor te selecteren aromaniveaus.

Ruimtebesparend

Uitermate compact tot het minimum gereduceerd. 23 x 32,3 x 44,5 cm (B x H x D).

Zuinig met grondstoffen

De automatische Energie Spaar Modus, de vooraf geprogrammeerde uitschakeltijd en de gepatenteerde Zero-Energy Switch zorgen voor een hoge energie-efficiëntie.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 659,00

Productbeschrijving

Details

ENA Micro 1 Simply Espresso De uitermate compacte 1-kops volautomaat voor perfecte espresso is consequent tot het minimale gereduceerd. De volautomaat biedt drie vrij programmeerbare grootten van de kopjes op twee aromaniveaus. Het aroma-beschermdeksel houdt de koffiebonen vers, de Aroma+-molen maalt deze vervolgens behoedzaam, en de Micro zetgroep zorgt voor een extractie onder ideale omstandigheden. Dankzij het intelligente voorverwarmingssysteem stroomt de met een zachte crèmelaag bekroonde koffie altijd heet in het kopje.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jura ENA Micro 1