Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Jura IMPRESSA A9

 Slide & touch

De nieuw ontwikkelde en zelfverklarende touchscreen display garandeert een intuïtieve bediening. Dankzij de krachtige conische molen en de technologie voor microschuim worden uw favoriete specialiteiten perfect en via de kortste weg bereid.

Of het nu om de gelijktijdige bereiding van één of twee kopjes gaat, de IMPRESSA A9 garandeert bij alle twaalf koffiespecialiteiten een ultieme smaakbeleving. Een lichte aanraking volstaat. Optisch onderscheidt het compacte apparaat zich door de heldere vormen en de hoogwaardige materialen in superieure verwerkingskwaliteit.

Intuïtieve bediening via zelfverklarende touchscreen display

De snelste weg naar perfect koffiegenot loopt via de kleurendisplay met touchtechnologie. De compacte IMPRESSA A9 biedt maximaal gebruikersgemak en unieke koffiespecialiteiten.

Heldere vormen en hoogwaardige materialen in superieure verwerkingskwaliteit

Optisch onderscheidt de compacte volautomaat zich door de heldere vormen en de hoogwaardige materialen in superieure verwerkingskwaliteit. Zorgvuldig veredelde zijgedeelten van hoogwaardig glas omlijsten het elegante front in Piano Black. De geïntegreerde kopjesverlichting vormt een stijlvolle ambiance voor de specialiteiten; het oog geniet immers mee.

Twaalf selecteerbare specialiteiten, waaronder voor het eerst latte macchiato doppio en cappuccino doppio

Als primeur voorziet de IMPRESSA A9 in twee compleet nieuwe koffiespecialiteiten: de latte macchiato doppio en de cappuccino doppio bekoren met een maximum aan koffiesmaak en worden bekroond met fluweelzacht melkschuim met fijne poriën.

Doordachte combi-uitloop met technologie voor microschuim

De combi-uitloop is van 55 tot 138 millimeter traploos in hoogte verstelbaar en is uitgerust met de modernste technologie voor microschuim. De combi-uitloop zorgt voor luchtig zacht melkschuim met een tongstrelende consistentie voor een volmaakte cappuccino of latte macchiato, en kan eenvoudig gedemonteerd en gereinigd worden. Twee gescheiden leidingsystemen voor koffie en melk garanderen perfecte resultaten en hygiëne.


 
Bij aanschaf van een JURA koffiemachine ontvangt u een korting van 10% van de aanschafwaarde.


Deze korting kunt u besteden aan al onze soorten Koffie, JURA onderhoudsartikelen en JURA accessoires. Deze artikelen staan vermeld in onze webshop. Uw voorkeur kunt u in het notitieveld hieronder invoeren of telefonisch doorgeven, hierbij het ordernummer vermelden.
Voorbeeld: bij aanschaf van een JURA E8 Platina t.w.v € 1190,00 ontvangt u een korting van maar liefst € 119,00


Meer informatie mail dan naar: info@de-pelikaan.nl of bel 0575-512024

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.290,00

Productbeschrijving

Details

Slide & touch De nieuw ontwikkelde en zelfverklarende touchscreen display garandeert een intuïtieve bediening. Dankzij de krachtige conische molen en de technologie voor microschuim worden uw favoriete specialiteiten perfect en via de kortste weg bereid. Of het nu om de gelijktijdige bereiding van één of twee kopjes gaat, de IMPRESSA A9 garandeert bij alle twaalf koffiespecialiteiten een ultieme smaakbeleving. Een lichte aanraking volstaat. Optisch onderscheidt het compacte apparaat zich door de heldere vormen en de hoogwaardige materialen in superieure verwerkingskwaliteit.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jura IMPRESSA A9