Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Jura IMPRESSA C60

IMPRESSA C60

Eenvoudig en elegant

Draaien, indrukken, genieten – zo eenvoudig is de eerste kennismaking met de wereld van de IMPRESSA. De eenknops-bedieningsfilosofie met de Rotary Switch en het tekstdisplay met elf beschikbare talen maakt de weg vrij voor een altijd perfect koffieresultaat. De krachtige conische molen maalt de koffiebonen steeds vers.

Dankzij de sobere en compacte vormgeving en de elegante afwisseling van mat en glanzend zwart harmonieert de IMPRESSA C60 souverein en subtiel met iedere omgeving.

    Eenknops-bedieningsfilosofie en tekstdisplay voor een eenvoudige bediening
    In hoogte verstelbare koffie-uitloop (65-111 mm)
    Uitloop voor microschuim bereidt melkschuim voor trendspecialiteiten
    Compacte elegantie door hoogwaardige materialen en compromisloze verwerkingskwaliteit

Eenvoudige bediening

Dankzij de eenknops-bedieningsfilosofie met de intelligente Rotary Switch en de tekstdisplay met elf beschikbare talen is slechts één druk op de knop voldoende voor perfect koffiegenot. Net zo eenvoudig zijn de programmering en het onderhoud.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop

Kleine kopjes voor espresso of grote koffiekopjes; de tussen 65 en 111 mm in hoogte verstelbare koffie-uitloop kan traploos aan alle grootten van de kopjes worden aangepast. Dit voorkomt koffiespetters op het apparaat en garandeert een heerlijk romige crèmelaag.

Uitloop voor microschuim

Voor een unieke kwaliteit van het melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie zorgt de revolutionaire technologie voor microschuim. Deze bekroont populaire specialiteiten met een verleidelijke laag melkschuim.

Compacte elegantie

Een heldere en indrukwekkende vormtaal, compacte afmetingen, hoogwaardige materialen en een compromisloze verwerkingskwaliteit kenmerken de IMPRESSA C50. Het apparaat kan overal eenvoudig worden geplaatst en bekoort met de elegantie combinatie van matte en glanzende oppervlakken in sober zwart.


 
 


Bij aanschaf van een JURA koffiemachine ontvangt u een korting van 10% van de aanschafwaarde.


Deze korting kunt u besteden aan al onze soorten Koffie, JURA onderhoudsartikelen en JURA accessoires. Deze artikelen staan vermeld in onze webshop. Uw voorkeur kunt u in het notitieveld hieronder invoeren of telefonisch doorgeven, hierbij het ordernummer vermelden.
Voorbeeld: bij aanschaf van een JURA E8 Platina t.w.v € 1190,00 ontvangt u een korting van maar liefst € 119,00


Meer informatie mail dan naar: info@de-pelikaan.nl of bel 0575-512024

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 699,00

Productbeschrijving

Details

IMPRESSA C60 Eenvoudig en elegant Draaien, indrukken, genieten – zo eenvoudig is de eerste kennismaking met de wereld van de IMPRESSA. De eenknops-bedieningsfilosofie met de Rotary Switch en het tekstdisplay met elf beschikbare talen maakt de weg vrij voor een altijd perfect koffieresultaat. De krachtige conische molen maalt de koffiebonen steeds vers. Dankzij de sobere en compacte vormgeving en de elegante afwisseling van mat en glanzend zwart harmonieert de IMPRESSA C60 souverein en subtiel met iedere omgeving. Eenknops-bedieningsfilosofie en tekstdisplay voor een eenvoudige bediening In hoogte verstelbare koffie-uitloop (65-111 mm) Uitloop voor microschuim bereidt melkschuim voor trendspecialiteiten Compacte elegantie door hoogwaardige materialen en compromisloze verwerkingskwalitei

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jura IMPRESSA C60