Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Jura IMPRESSA J85

 Zuiver wit voor nieuwe dimensies van genot

De IMPRESSA J85 is modern en fris vormgegeven. In chique Piano White en met een subliem design dat talrijke internationaal gerenommerde prijzen heeft gewonnen, kan deze volautomaat op bewonderende blikken rekenen. Het minimalistische uiterlijk verraadt hoe eenvoudig de IMPRESSA J85 te bedienen is. Koffiespecialiteiten worden met behulp van de Rotary Switch en de TFT-display geselecteerd en met één druk op de knop bereid.

Als een echte One-Touch-volautomaat bereidt de IMPRESSA J85 cappuccino en latte macchiato vanzelfsprekend met één druk op de knop en zonder dat u hiervoor het kopje hoeft te verplaatsen. De Aroma+ molen maalt de koffiebonen twee keer zo snel en zorgt er tegelijkertijd voor dat het heerlijke aroma behouden blijft. De traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop met technologie voor microschuim staat het gebruik van glazen met een maximale hoogte van 153 mm toe.

Fraai afgerond design

Dankzij het veelvuldig bekroonde design en de heldere lijnen in elegant Piano White is de IMPRESSA J85 een oogstrelend pronkstuk. De amberkleurige kopjesverlichting, die de warme kleuren van versgemalen en geëxtraheerde koffie perfect tot zijn recht laat komen, maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong.

TFT-display voor zelfverklarende en intuïtieve bediening

Een bedieningsconcept kan niet duidelijker, eenvoudiger en intuïtiever zijn. Door de Rotary Switch te draaien wordt een lijst met koffiespecialiteiten op de TFT-display weergegeven. Met één druk op de toets kunt u vervolgens in een handomdraai van een heerlijk kopje koffie genieten. De moderne grafische elementen en het design van het apparaat vormen een harmonieus geheel.

Aroma+-molen nu twee keer zo snel voor een optimaal behoud van het aroma

Dankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel zijn de ingenieurs van JURA erin geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd. Koffieliefhebbers kunnen zich dankzij een nog kortere bereidingstijd en een gereduceerde geluidsemissie op puur en volmaakt koffiegenot verheugen.

Perfect melkschuim

De cappuccino-uitloop voor latte macchiato en cappuccino en de koffie-uitloop kunnen traploos in hoogte worden versteld. Hierdoor kunt u perfecte koffiespecialiteiten naar wens creëren, zowel in een klein espressokopje als in een latte macchiato glas met een hoogte van maximaal 153 mm. De geïntegreerde technologie voor microschuim van JURA zorgt voor tongstrelend en luchtig melkschuim met een unieke kwaliteit.


 
Bij aanschaf van een JURA koffiemachine ontvangt u een korting van 10% van de aanschafwaarde.


Deze korting kunt u besteden aan al onze soorten Koffie, JURA onderhoudsartikelen en JURA accessoires. Deze artikelen staan vermeld in onze webshop. Uw voorkeur kunt u in het notitieveld hieronder invoeren of telefonisch doorgeven, hierbij het ordernummer vermelden.
Voorbeeld: bij aanschaf van een JURA E8 Platina t.w.v € 1190,00 ontvangt u een korting van maar liefst € 119,00


Meer informatie mail dan naar: info@de-pelikaan.nl of bel 0575-512024

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.750,00

Productbeschrijving

Details

Zuiver wit voor nieuwe dimensies van genot De IMPRESSA J85 is modern en fris vormgegeven. In chique Piano White en met een subliem design dat talrijke internationaal gerenommerde prijzen heeft gewonnen, kan deze volautomaat op bewonderende blikken rekenen. Het minimalistische uiterlijk verraadt hoe eenvoudig de IMPRESSA J85 te bedienen is. Koffiespecialiteiten worden met behulp van de Rotary Switch en de TFT-display geselecteerd en met één druk op de knop bereid. Als een echte One-Touch-volautomaat bereidt de IMPRESSA J85 cappuccino en latte macchiato vanzelfsprekend met één druk op de knop en zonder dat u hiervoor het kopje hoeft te verplaatsen. De Aroma+ molen maalt de koffiebonen twee keer zo snel en zorgt er tegelijkertijd voor dat het heerlijke aroma behouden blijft. De traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop met technologie voor microschuim staat het gebruik van glazen met een maximale hoogte van 153 mm toe.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jura IMPRESSA J85