Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Jura Z6 Carbon Limited Edition

Ons actuele assortiment producten staat bol van ervaring, kennis en vaardigheden, opgedaan tijdens meer dan twintig jaar onderzoek en ontwikkeling evenals met de productie van vier miljoen apparaten. We hebben een duidelijke missie: het perfecte koffiegenot met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers gezet. JURA viert dit jubileum met de introductie van het model Z6, in een Limited Edition gemaakt van carbon. Het uiterlijk van de luxe Z6 laat zich dan ook omschrijven als superieur en harmonisch.

Met de Z6 bewandelt JURA volkomen nieuwe paden en wordt het segment van volautomaten voor koffiespecialiteiten naar een hoger niveau getild. De modernste generatie volautomaten laat een indrukwekkend staaltje Zwitserse innovatiekracht zien. Die onderscheidt zich door een nooit eerder vertoonde koffiekwaliteit. En dat geldt voor het gehele spectrum aan specialiteiten, van de pittige ristretto tot de trendy, fluweelzachte flat white.

Wereldprimeur P.E.P.©: pulsextractie
Tien verschillende intensiteitsniveaus staan garant voor individueel genot, geheel naar eigen smaak. Omgeven door een warm, amberkleurig licht stroomt de koffie in optima forma in het kopje; bekroond met een hazelnootkleurige, fluweelzachte crèmalaag.

Het resultaat: waarschijnlijk de beste espresso aller tijden – natuurlijk met één druk op de knop.

Automatisch omschakelen van melk op melkschuim

Het geheim van met melk en melkschuim bekroonde koffiespecialiteiten ligt verborgen in een nieuwe ontwikkeling:
de automatische verstelling van de luchttoevoer via een keramische klep. Deze zorgt ervoor dat de melk ofwel alleen wordt verwarmd of wordt verwarmd en tegelijkertijd als fijn schuim kwalitatief luchtig zacht wordt opgeschuimd. U kunt de temperatuur van melk en melkschuim in tien standen, geheel naar eigen smaak, selecteren en programmeren.

Handmatig veredeld

De front- en bovendelen worden in een veelomvattende handmatige proces veredeld met carbon. Carbon, dat als onmisbaar taai en licht constructiemateriaal in de lucht- en ruimtevaart evenals in de automobielindustrie en voor zwaar belastbare sporttoestellen wordt toegepast, onderstreept voortreffelijk het hightech-karakter van de Z6. Het uiterlijk van de luxe Z6 laat zich dan ook omschrijven als superieur en harmonisch. De karakteristieke, duidelijke lijnen in combinatie met liefdevolle details getuigen van stijl en klasse.


JURA Coffee App

Met behulp van de JURA Coffee App brengt u de veelzijdige mogelijkheden qua instellingen en programmering van uw Z6 onder uw vingertoppen... via uw tablet. Individualiseer uw favoriete specialiteiten naar eigen voorkeur, geef die specialiteiten een creatieve naam en kenmerk ze met een vrij selecteerbare afbeelding. Natuurlijk kunt u ook vanaf uw tablet het toebereiden van een lekker kopje koffie starten.


 
Bij aanschaf van een JURA koffiemachine ontvangt u een korting van 20% van de aanschafwaarde.


Deze korting kunt u besteden aan al onze soorten Koffie, JURA onderhoudsartikelen en JURA accessoires. Deze artikelen staan vermeld in onze webshop. Uw voorkeur kunt u in het notitieveld hieronder invoeren of telefonisch doorgeven, hierbij het ordernummer vermelden.
Voorbeeld: bij aanschaf van een JURA E8 Platina t.w.v € 1190,00 ontvangt u een korting van maar liefst € 238,00


Meer informatie mail dan naar: info@de-pelikaan.nl of bel 0575-512024

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.699,00

Productbeschrijving

Details

Ons actuele assortiment producten staat bol van ervaring, kennis en vaardigheden, opgedaan tijdens meer dan twintig jaar onderzoek en ontwikkeling evenals met de productie van vier miljoen apparaten. We hebben een duidelijke missie: het perfecte koffiegenot met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers gezet. JURA viert dit jubileum met de introductie van het model Z6, in een Limited Edition gemaakt van carbon. Het uiterlijk van de luxe Z6 laat zich dan ook omschrijven als superieur en harmonisch. Met de Z6 bewandelt JURA volkomen nieuwe paden en wordt het segment van volautomaten voor koffiespecialiteiten naar een hoger niveau getild. De modernste generatie volautomaten laat een indrukwekkend staaltje Zwitserse innovatiekracht zien. Die onderscheidt zich door een nooit eerder vertoonde koffiekwaliteit. En dat geldt voor het gehele spectrum aan specialiteiten, van de pittige ristretto tot de trendy, fluweelzachte flat white.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jura Z6 Carbon Limited Edition