Zachte melkchocolade van single origin biologische cacaobonen uit de regio Mountains of the Moon in Congo. De cacao uit dat gebied staat bekend om haar fruitigheid. Dat levert bij elkaar een mooie melkchocolade.
Tussen de Oost-Afrikaanse savannen en het dichte regenwoud van het Congobassin precies op de evenaar liggen de legendarische met ijs bedekte “Mountains of the Moon” Volgens een oude Griekse geoloog en astroloog genaamd Ptolemy, zijn deze ‘Lunae Montes’ de mythische bron van de Nijl. De lager gelegen gedeeltes aan de voet van de Mountains of the Moon worden gekarakteriseerd door een mild klimaat en een unieke terroir waar zowel een zeer bijzondere vanille als een single origin cacaoboon met een zeer fruitig aroma groeien.
Inhoud: 125 Gram Ingrediënten: Cacao, Rietsuiker, Cacaoboter, Natuurlijke Vanille (allen Biologisch) Soja Lecythine , melkpoeder van biologische melk.
Wordt vervaardigd op een locatie waar ook met melk, noten, pinda’s en sesam wordt gewerkt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.
Wees de eerste om “Blanxart Congo 42% BIO” te beoordelenReactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.