Blanxart Dominicaanse Republiek 72% BIO

Donkere single origin biologische chocolade uit de Dominicaanse Republiek gecombineerd met hele Largueta amandelen. De Trinitario cacaobonen die gebruikt zijn voor deze 72% reep komen uit de Medina regio (provincie San Cristóbal). De elegante smaak van deze cacao past uitstekend bij de milde, ronde, nootachtige amandelen.

7.95

De reeksen Classic en Premium Origins vertegenwoordigen Blanxarts selectie chocolades voor de meest veeleisende fijnproevers. Deze repen werden gecreëerd om het aroma en het karakter van cacaobonen van verschillende verre oorden te benadrukken.

Donkere single origin biologische chocolade uit de Dominicaanse Republiek gecombineerd met hele Largueta amandelen. De Trinitario cacaobonen die gebruikt zijn voor de 72% reep komen uit de Medina regio (provincie San Cristóbal). De elegante smaak van deze cacao past uitstekend bij de milde, ronde, nootachtige amandelen.

Smaaktonen: fruitige pure chocolade, amandelen.
Ingrediënten: cacao, amandelen (23%), suiker, cacaoboter, vanille.
Inhoud: 150 Gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blanxart Dominicaanse Republiek 72% BIO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *