Blanxart Filipinas 44%

Voor deze reep wordt trinitario cacao gebruikt uit San Isidro in de provincie Davao Oriental op de Filipijnen. De van nature zachte smaak van de cacao veroorlooft het hogere percentage van 44%. Een heerlijke, volle, aromatische melkchocolade.

5.95

Nieuw in de reeks chocolades van Blanxart is deze melkchocolade uit de Filipijnen. Vervaardigd van handgeselecteerde trinitario cacaobonen volgens de traditie van Blanxart. Er bestaat al een cacao cultuur in de Filipijnen vanaf het moment dat de Spaanse scheepsvaarder Pedro Bravo de Lagunas in de 17e eeuw  de eerste zaailing pootte in San Jose Batangas. De San Isidro Coöperatie levert al jaren een positieve bijdrage in het succes en de groei van de individuele leden van de coöperatie.

Inhoud: 125 Gram
Ingrediënten: Cacao, Rietsuiker, Cacaoboter, Natuurlijke Vanille (allen Biologisch) Soja Lecythine

Wordt vervaardigd op een locatie waar ook met melk, noten, pinda’s en sesam wordt gewerkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blanxart Filipinas 44%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *