China-Assam Melange (Kistje v.d. Keizer)

Op voorraad
SKU
P.2.11

Een zwarte thee melange van voornamelijk Chinese theesoorten en Assam, wat zorgt voor een krachtige en aromatische smaaksensatie. Deze thee is bij ons al jaren een erg geliefde thee.

€ 2,80

Deze combinatie staat bij ons ook wel bekend als Kistje v.d. Keizer. Deze thee bestaat uit een melange van voornamelijk Chinese theesoorten (zoals Keemun en Panyong) en Assam B.O.P. Met B.O.P. wordt Broken Orange Pekoe bedoeld, ofwel gebroken blad. Deze Assam-thee is een kruidige, aromatische thee uit de jaarlijkse juli-oost en geeft een typische moutige smaak. De samenstelling van de verschillende Chinese theeën en de Assam-thee zorgt voor een krachtige, aromatische middag- en avondthee en is bij ons al jaren een erg geliefde thee

Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (95°C -100°C), 3-4 minuten laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

 

Al bekend met deze thee van ons? Laat een review achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Meer informatie
Zetmethode thee Losse thee
Herkomst thee Combi (melange)
Soort thee Zwarte thee
Type thee Thee melanges
0
Rating:
% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:China-Assam Melange (Kistje v.d. Keizer)