Firenze

Op voorraad
SKU
P.1.098

Doordat de licht gebrande bonen gemixt worden met donker gebrande bonen, ontstaat er een heerlijke pittige koffie met een licht-branderige smaaktint! Deze koffiesoort is een absolute aanwinst voor uw koffiemachine. Door deze geweldige samenstelling, onstaat een ware smaaksensatie.
Sterkte: ●●●

 

 

 

€ 4,00

Doordat de licht gebrande bonen gemixt worden met donker gebrande bonen, ontstaat er een heerlijke pittige koffie met een licht-branderige smaaktint!


100% ARABICA
Sterkte: ●●●
Middel/Donker gebrand

Een unieke melange moet natuurlijk uniek blijven, dus de achtergrond informatie blijft uiteraard het geheim van een opgewekt humeur!
Regio: deze melange heeft natuurlijk geen specifieke regio, aangezien het een melange is van verschillende koffiesoorten. Tipje van de sluier: een groot deel van de koffiebonen in deze melange komen uit Brazilië!
Proces: De ruwe pure koffiesoorten worden eerst gebrand en daarna vormt de geheime samenstelling deze Firenze Melange. Deze melange wordt gebrand door middel van verschillende processen. Het is namelijk een mix van dark-roast en middel-roast!

Bekend met onze koffie? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Laat uw review achter.

 

Meer informatie
Regio Centraal Amerika, Zuid Amerika
Koffiesoort 100% Arabica
Cafeïne Met cafeïne
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Firenze
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!