Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Espresso Arabica Medium

Onze Espresso Arabica Medium is een hele volle espresso. Voor liefhebbers van een wat mildere koffie raden wij onze Espresso Arabica aan!

 


Het is van groot belang om koffie op de juiste manier te bewaren. Bestel er nu een handig en mooi Pelikaan bewaarblik bij met 10% korting!


 


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,35

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Onze Espresso Arabica Medium is een hele volle espresso. Voor liefhebbers van een wat mildere koffie raden wij onze Espresso Arabica aan!

> Klik hier voor Espresso Arabica


100% Arabica
Sterkte: ●●o
Medium gebrand

Een unieke melange moet natuurlijk uniek blijven, dus de achtergrond informatie blijft uiteraard het geheim van een opgewekt humeur!

Regio
: deze melange heeft natuurlijk niet één specifieke regio, aangezien het een melange is van verschillende pure koffiesoorten. Tipje van de sluier: de meerderheid  van de koffie komt uit Zuid-en Midden-Amerika (Colombia, Guatemala, Costa Rica)…
Proces: De ruwe pure koffiesoorten worden eerst gebrand en daarna vormt de geheime samenstelling deze Espresso ArabicaMedium. Deze melange wordt gebrand door middel van een slow roastingproces. Dit is een kwalitatief hoogwaardige koffie!

 

Al bekend met onze koffie? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Laat hieronder uw beoordeling achter.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Espresso Arabica Medium

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten