Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Lapacho

Ook wel bekend als Pau d’Arco. Een populaire drank en favoriet bij theedrinkers die eens wat anders willen. Het is boomschors gewonnen uit “De Levensboom” in Zuid-Amerika!


 


Het is van groot belang om thee op de juiste manier te bewaren, bestel nu een handig en mooi bewaarblik erbij!


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Lapacho (Pau d’Arco) is een hele bijzondere thee! De thee is gewonnen uit “De Levensboom” in Zuid-Amerika, verkregen vanuit de binnenste schors. De Inca’s kennen deze zeer verteerbare thee en waarderen de gezondheids- bevorderende eigenschappen ervan. Zij zeggen dat het drinken van deze thee je leven verlengt. Lapacho is cafeïne-vrij en rijk aan mineraalstoffen en sporenelementen. Ook is het rijk aan calcium, ijzer en kalium en heeft het zoals gezegd positieve effecten op je gezondheid.

____

Theekopje Pelikaan   ZETADVIES: 1 eetlepel (10 gram), 500 ml kokend water en 15 minuten laten trekken. Opdrinken doorheen de dag.

____

BewaaradviesHet is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

 

Al bekend met deze thee van ons? Laat een beoordeling achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Scroll hieronder ook eens door leuke en handige verwante producten!

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Lapacho

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Lung Ching

Lung Ching

€ 4,85
Mao Feng

Mao Feng

€ 4,90