Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Jura Z6


Genot met stijl en klasse


De Z6 staat voor Zwitserse ingenieurskunst. Dankzij unieke top-innovaties verwent hij fijnproevers met nooit eerder vertoonde koffiebarkwaliteit in het gehele spectrum aan specialiteiten, van de korte, pittige ristretto tot de hippe flat white. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®), het geperfectioneerde bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten, garandeert de wellicht beste ristretto en espresso aller tijden. De baanbrekende pijpjes-technologie belooft verrukkelijk melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën. De nieuw gecreëerde elegante combi-uitloop fungeert als design-hoogtepunt en zet het koffieresultaat perfect op de voorgrond. 


 Pelikaan Actie logo 
10% KORTING!

Na aanschaf van deze Jura koffiemachine krijgt u van ons een unieke code waarmee u op onze webshop producten kunt uitzoeken terwaarde van €239,90! Dit betekent dus niet alleen Jura-accessoires, maar ook al onze koffiesoorten, theesoorten en alle aanverwante artikelen! 
Liever een cadeaubon voor in onze winkel aan de Pelikaanstraat 9? Ook dat kan!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.399,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Espressokwaliteit in de puurste vorm

JURA heeft het bereidingsproces voor ristretto en espresso volledig geperfectioneerd. Daarom verwent de Z6 alle liefhebbers met specialiteiten in de hoogste koffiebarkwaliteit. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) brengt het rijke bouquet aan aroma's volledig tot ontplooiing. Het resultaat: misschien wel de beste espresso aller tijden – vanzelfsprekend met slechts één druk op de knop.

Melk en melkschuim in perfectie

De innovatieve pijpjes bereiden verrukkelijk melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën. De omschakeling van melk naar melkschuim gebeurt volautomatisch. Dankzij een wereldprimeur, de verstelbare melk- en melkschuimtemperatuur, worden tongstrelende trendspecialiteiten in de hoogste koffiebarkwaliteit bereid – en dat met slechts één druk op de knop.

Zeer eenvoudige bediening

Volautomaten van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.

Geavanceerde functionaliteit

De Z6 fascineert door het hoge prestatievermogen en de uiterst compacte afmetingen. Alle bedieningselementen zijn comfortabel aan de voorzijde toegankelijk. Het verwijderen van het waterreservoir en het bijvullen van koffiebonen vindt eveneens gemakkelijk en ruimtebesparend aan de voorzijde plaats. Koffiespecialiteiten kunnen individueel van naam worden voorzien en op het startscherm worden opgeslagen. De fantasie kent geen grenzen. Het onderhoud is net zo eenvoudig als de bereiding van specialiteiten: één druk op de knop volstaat.

 

Waarom De Pelikaan?

Als Koffie-specialist/koffiemachine specialist staan wij voor u klaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment Jura machines staan voor een deskundig en persoonlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze winkel om de machines te bewonderen en natuurlijk te proeven.

Service & onderhoud

Je bent bij ons ook van harte welkom voor service en onderhoud. Het onderhoud besteden wij uit aan Jura Omdat uw volautomatische JURA machine dagelijks perfecte koffiespecialiteiten serveert, verdient hij de beste service. Een bezoek aan de JURA Service Factory, en hij komt terug "als nieuw".

Als extra service bieden wij ook installatie/uitleg van de machines. De machine wordt dan gebracht door een medewerker van de Pelikaan. De machine wordt aangesloten en uitgelegd en helemaal naar uw wens ingesteld. ( Binnen een straal van 30 km )

Wij hebben regelmatig leenmachines ter beschikking mocht u machine voor onderhoud bij jura zijn!

 

DE PELIKAAN ZUTPHEN | KOFFIE- EN THEESPECIALIST SINDS 1816

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jura Z6

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Jura Z8

Jura Z8

€ 2.999,00
Jura GIGA 5

Jura GIGA 5

€ 3.990,00