Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Care Kit onderhoudspakket

Wellness voor uw volautomaat


Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw volautomaat, maar ontziet tegelijkertijd uw volautomaat.


Met de bijgevoegde onderhoudsproducten kunt u uw volautomaat gedurende meerdere maanden onderhouden en reinigen. Zo kunt u ook in de toekomst genieten van de beste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of van andere koffiespecialiteiten.


De nieuwe Care Kit bevat alle belangrijke onderhoudsproducten. De Care Kit bestaat uit 3 CLARIS Blue-filterpatronen, 6 reinigingstabletten, 1 melksysteemreiniger 250 ml en 2 melkslangen. Met de nieuwe Care Kit bespaart u niet alleen geld, maar ook ruimte voor het opbergen van de Care Kit Box, die dankzij de praktische vorm in ieder keukenkastje past.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 59,99

Productbeschrijving

Details

De nieuwe Care Kit bevat alle belangrijke onderhoudsproducten.

De Care Kit bestaat uit:

  • 3 CLARIS Blue-filterpatronen
  • 6 reinigingstabletten
  • 1 melksysteemreiniger 250 ml
  • 2 melkslangen

Met de nieuwe Care Kit bespaart u niet alleen geld, maar ook ruimte voor het opbergen van de Care Kit Box, die dankzij de praktische vorm in ieder keukenkastje past!

 


DE PELIKAAN ZUTPHEN | KOFFIE- EN THEESPECIALIST SINDS 1816

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Care Kit onderhoudspakket

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten