Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Melkslang met roestvrijstalen ommanteling

Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling


De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne. 


Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Voor totale hygiëne zorgen de in iedere volautomaat van JURA geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's. Wij adviseren de melksysteemreiniging één keer per dag uit te voeren. Bij normaal gebruik hoeft de melkslang dan pas na 3 maanden vervangen te worden. Het accessoireset voor melksystemen is online of bij de geautoriseerde dealer verkrijgbaar.


De voor alle volautomaten voor koffiespecialiteiten behalve de GIGA-serie.
Voor de GIGA-serie is er een speciale uitvoering! Maak uw keuze hieronder.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,90

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.

Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.

 

DE PELIKAAN ZUTPHEN | KOFFIE- EN THEESPECIALIST SINDS 1816

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Melkslang met roestvrijstalen ommanteling