Verzendingen via de webshop alleen mogelijk binnen Nederland

Rooibos | Theebuiltjes

Rooibosthee wordt ook wel een rode thee genoemd door de roodbruine kleur. Het is een zachte ronde thee en bevat geen cafeïne/theïne en praktisch geen looizuur (tannine). Hierdoor zal deze thee nooit bitter smaken en een thee voor de hele dag en perfect voor in de avond!


15 piramide theebuiltjes


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,75

Productbeschrijving

Details

Rooibosthee staat ook wel bekend als rode thee en is een lekkere en gezonde drank. Het wordt gemaakt door de bladeren die uit Zuid-Afrika komen te fermenteren, waardoor er een roodbruine kleur ontstaat. Rooibos wordt eerder beschouwd als kruidenthee dan als gewone thee. Het is smakelijk alternatief voor zwarte en groene thee en bevat geen cafeïne/theïne en praktisch geen looizuur (tannine). Daarnaast heeft deze thee volgens de liefhebbers ervan ook krachtige gezondheidsvoordelen! Rooibosthee bevat namelijk onder andere vitamine E, pro-vitamine A en een groot aantal mineralen (o.a. ijzer, kaliumcarbonaat en magnesium) en bevat veel anti-oxidanten. Onze rooibosthee is dus een heerlijk rustgevende thee die perfect in de avond gedronken kan worden!

____

Theekopje Pelikaan   ZETADVIES (1 kop): 1 zakje, water opschenken (95°C -100°C), 8-10 minuten laten trekken. Één zakje kan zelfs voor een hele pot gebruikt worden!

____

Al bekend met deze thee van ons? Laat een beoordeling achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Scroll hieronder ook eens door leuke en handige verwante producten!

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rooibos | Theebuiltjes