Gyokuro (China)

Op voorraad
SKU
P.2.73

Gyokuro is een groene thee die ook wel bekend staat als de lekkerste groene thee ter wereld. Onze Gyokuro komt uit China en is een hele zuivere thee.

€ 9,55

De beroemde Japanse specialiteit heeft ook de Chinezen aangedaan. Gyokuro wordt geschouwd als de edelste en beste groene thee. Gyokuro betekent “juwelendauw” en wordt geprezen onder theekenners. Onze Gyokuro komt uit China en heeft donkergroen blad. Het heeft een zeer elegante mildheid, met een vleugje aangename specerijen wat deze thee karakteriseert. Tijdens het proces van deze thee worden de struiken afgedekt, waardoor de kenmerkende groene kleur ontstaat en wat tevens de smaak ten goede komt (minder bitter).

Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (40°C - 50°C), 1 minuut laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

 

Al bekend met deze thee van ons? Laat een review achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Meer informatie
Zetmethode thee Losse thee
Herkomst thee China
Soort thee Groene thee
Type thee Pure theesoorten
0
Rating:
% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gyokuro (China)
Uw waardering