Schenkerij – Menukaart

Echt een authentieke sfeer zien en van een heerlijke koffie of thee genieten met zoete lekkernijen? Dat kan bij ons! Uiteraard kunt u een van onze koffiesoorten proeven. U krijgt een compleet kopje koffie: te beginnen met een glaasje water om uw smaak te neutraliseren, waarna u kan genieten van het heerlijke kopje koffie geserveerd met een koffielikeur en slagroom. Naast de Espresso Arabica Medium en onze Firenze melange die wij standaard schenken, is er ook altijd een Koffie-van-het-seizoen die u kunt proeven. Daarnaast serveren wij alle theesoorten die wij ook in onze winkel verkopen, meer dan 200 verschillende soorten! Verder schenken wij onder andere verse sap, diverse frisdranken en warme chocolademelk van de échte Droste-cacao. En wist u dat u ook bij ons kan lunchen?

U kunt bij ons genieten van een Frans ontbijt met een verse kop koffie. Ook lunchen kan bij ons: diverse vers belegde broodjes, ambachtelijke Zutphense Mosterdsoep of een proeverij om álles te proeven! Of heeft u meer zin in een van de verse gebakjes van de banketbakker? Ook voor iets hartigs kunt u bij ons terecht: een heerlijk kaas- of saucijzenbroodje vers en warm uit de oven. Neem alvast een kijkje op onze menukaart om te zien waarvan u kan genieten in onze schenkerij.

Tevens kunt u bij ons genieten van een Afternoon-Tea (High Tea). Intiem voor twee personen of voor een grotere groep, de Afternoon-Tea is bij ons een verwennerij. Allereerst een ambachtelijk soepje vooraf. Vervolgens zal er feestelijk op etagères gepresenteerd worden: 2 luxe belegde kleine broodjes, scones (met marmelade, jam en creme fraiche), cake, hartig koekje, petit four en bonbons. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse smaken thee (of koffie)! In verband met voorbereiding verzoeken wij u minimaal één dag van te voren te reserveren. Vergeet hierbij niet eventuele (di)eetwensen te vermelden. We kunnen helaas geen rekening houden met allergieën zoals lactose, gluten of ei. De kosten zijn €22,50 per persoon. U kunt telefonisch reserveren (0575-512024) of via het reserveringsformulier op deze pagina.

Reserveer

"*" geeft vereiste velden aan