Firenze

Doordat de licht gebrande bonen gemixt worden met donker gebrande bonen, ontstaat er een heerlijke pittige koffie met een licht-branderige smaaktint! Deze koffiesoort is een absolute aanwinst voor uw koffiemachine. Door deze geweldige samenstelling, onstaat een ware smaaksensatie.
Sterkte: ●●●

 

Vanaf 5.00

Doordat de licht gebrande bonen gemixt worden met donker gebrande bonen, ontstaat er een heerlijke pittige koffie met een licht-branderige smaaktint!


100% ARABICA
Sterkte: ●●●
Middel/Donker gebrand

Een unieke melange moet natuurlijk uniek blijven, dus de achtergrond informatie blijft uiteraard het geheim van een opgewekt humeur!
Regio: deze melange heeft natuurlijk geen specifieke regio, aangezien het een melange is van verschillende koffiesoorten. Tipje van de sluier: een groot deel van de koffiebonen in deze melange komen uit Brazilië!
Proces: De ruwe pure koffiesoorten worden eerst gebrand en daarna vormt de geheime samenstelling deze Firenze Melange. Deze melange wordt gebrand door middel van verschillende processen. Het is namelijk een mix van dark-roast en middel-roast!

Bekend met onze koffie? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Laat uw review achter.

 

Gewicht 0.25 g
Cafeïne

Gemalen of ongemalen

, , , , , , , , ,

Gewicht

1000 gram, 250 gram

Koffiesoort

Regio

,

1 beoordeling voor Firenze

  1. Hans

    Wat een heerlijk smaakvolle koffie, niet bitter en niet zuur.
    Wij malen de bonen op de fijnste stand.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *