Geurthee nr. 5

Een huisgemelangeerde zwarte thee met een gerookt tintje. Perfecte keuze als u van Earl Grey houdt en opzoek bent naar een extra smaaksensatie.

Vanaf 3.70

Onze Geurthee nr. 5 is een gemelangeerde zwarte thee. Naast dat wij onze Geurthee nr. 2 hiervoor gebruiken, zitten er nog meer theesoorten in verwerkt zoals Lapsang Souchong. Lapsang Souchong is een zwarte theesoort uit China en is erg sterk van smaak. Deze thee wordt in bamboemanden gedroogd boven brandend naald- of cypressenhout. Dit zorgt ervoor dat er zich een sterke rooksmaak ontwikkeld. Ook is de Geurthee nr. 5 sterk gearomatiseerd met Bergamot-olie. Bergamot is een citrusvrucht die wordt gebruikt als smaakmaker in Earl Grey. Door al deze ingrediënten met elkaar te melangeren, ontstaat er een heerlijke Earl Grey met een gerookt tintje

Liever theebuiltjes? Klik hier voor Geurthee nr. 5 Piramide Theebuiltjes van De Pelikaan!

Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (95°C -100°C), 2-3 minuten laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

 

Al bekend met deze thee van ons? Laat een review achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Gewicht 0.1 g
Gewicht

100 gram, 250 gram

Herkomst thee

Combi (melange)

Soort thee

Earl Grey, Lapsang, Zwarte thee

Type thee

Thee melanges

Zetmethode thee

Losse thee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geurthee nr. 5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *