Espresso Box

Proef nu een selectie van onze espresso koffiesoorten! Deze Espresso Box bestaat uit 4 koffiesoorten (à 250 gram per koffiesoort). Leuk als geschenk of om zelf verschillende koffiesoorten te ontdekken.

20.95

Espresso Box: proefpakket met 4 verschillende soorten bonen koffie. Ontdek onze verschillende espresso-koffiesoorten voor een aantrekkelijke prijs!

Espresso Melange
Espresso Melange is een dark-roast koffie en is een zeer sterke en pittige koffie. Dit is de meest sterke koffiesoort uit ons assortiment. Zeer geschikt voor de ervaren espresso liefhebber!

Firenze
Doordat de ligt-roast bonen gemixt worden met dark-rost bonen, ontstaat er een heerlijke pittige koffie met een licht-branderige smaaktint. Deze koffie is een absolute aanwinst voor uw koffiemachine. Door deze geweldige samenstelling, ontstaat een ware smaaksensatie.

Espresso Arabica Medium
Onze Espresso Arabica Medium is een hele volle espresso. Deze allemansvriend is de meest verkochte koffie uit ons assortiment. Heerlijk vol en krachtig van smaak.

Espresso Arabica
Onze Espresso Arabica is een milde espresso met een licht zuurtje. Voor liefhebbers van een wat minder sterke espresso koffie is dit de ideale keuze. Intense smaak met een vol aroma.

Uiteraard kunt u ook zelf een pakket uit ons assortiment aan Koffie/Thee/geschenk-artikelen samenstellen, het pakket kan helemaal naar uw wens gemaakt worden! Wij adviseren u daarbij met alle plezier! U kunt vrijblijvend contact opnemen telefonisch of via de mail.Of kom eens een kijkje nemen in onze winkel!

Gewicht 2 g
Bonen/gemalen

,

Cafeïne

Koffiesoort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Espresso Box” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *