Viebiemme

VBM Domobar Italiaanser dan dit wordt het niet.

De echte espresso en andere koffie varianten maak je met de VBM Domobar. Deze met de hand gemaakte machines zijn de Rolls Royce onder de espressomachines. Allemaal voorzien van de unieke en originele E61 koffiezetgroep. Een 'must have' voor echte thuisbaristi of koffieliefhebbers.

Niet elk bedrijf kan zich beroemen op veertig jaar onderzoek, ontwikkeling en succes op hun terrein. Sinds 1976 ontwerpt, produceert en verkoopt VBM wereldwijd espressomachines, gewaardeerd door generaties barista’s, confiseurs, en eigenaars van cafés, restaurants en hotels.

DE PASSIE VOOR ESPRESSO WERD VEERTIG JAAR GELEDEN GEBOREN. We schrijven het jaar 1978. In onze kleine Milanese werkplaats kwamen een aantal uiterst creatieve mecaniciens van Vibiemme op het idee om de dagelijkse componenten, die gebruikt werden bij de productie van professionele espressomachines, als basis te gebruiken voor een echte compacte Vibiemme. Zodat men zo ook thuis van een echte espresso konden genieten. Zo werd Domobar geboren, de eerste commerciële espressomachine in de geschiedenis die thuis kan worden gebruikt. Na veertig jaar, met de lancering van de verfijnde originele lijn, vieren we het succes van de hele Domobar-productfamilie.

Als Koffie-specialist/koffiemachine-specialist staan wij voor u klaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment koffiemachines, voor een deskundig en persoonlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze winkel om de machines te bewonderen en natuurlijk onze koffie te proeven.

Service & onderhoud

Je bent bij ons ook van harte welkom voor service en onderhoud. Het onderhoud van VBM-machines besteden wij uit aan VBM. Uw VBM-machine serveert dagelijks perfecte koffiespecialiteiten, dus verdient hij de beste service: een bezoek aan de VBM Service fabriek, en hij komt terug 'als nieuw'.

Als extra service bieden wij ook installatie/uitleg van de machines. De machine wordt dan gebracht door een van onze experts. De machine wordt aangesloten, uitgelegd en helemaal naar uw wens ingesteld (Deze aan-huis-service geldt alleen binnen een straal van 40 km van Zutphen).

Wij hebben regelmatig leenmachines ter beschikking mocht u machine voor onderhoud bij VBM zijn! Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, kom gerust langs in onze winkel aan de Pelikaanstraat 9 of bel naar 0575-512024.


DE PELIKAAN ZUTPHEN | KOFFIE- EN THEESPECIALIST SINDS 1816

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren