ECM Molen S-Manuale 64

Bij aanschaf van deze molen: een koffie proefpakket (t.w.v. €24,95)

De S-Manuale 64 bonenmolen is veruit de meest indrukwekkende bonenmolen voor thuis en hij is ook nog eens eenvoudig in gebruik! Slechts 3,8 seconden heeft deze molen nodig om 7 gram te malen! De molen heeft maalschijven van 64 mm en een motor van maar liefst 450 Watt! De maalgraad is zeer nauwkeurig in te stellen.

 

699.00

De S-Manuale 64 bonenmolen is veruit de meest indrukwekkende bonenmolen voor thuis en hij is ook nog eens eenvoudig in gebruik!

Slechts 3,8 seconden heeft deze molen nodig om 7 gram te malen! De molen heeft maalschijven van 64 mm en een motor van maar liefst 450 Watt! De maalgraad is zeer nauwkeurig in te stellen.

De molen heeft een hoogwaardig afgewerkte behuizing van zeer bescheiden formaat. De behuizing is geventileerd waardoor de motor (en koffie) koeler blijven.

Plaats de filterdrager in de houder en druk licht aan. Vervolgens maal je precies de hoeveelheid koffie die nodig is voor één of twee kopjes verse koffie. Dankzij de verstelbare portafilter beugel is de molen geschikt voor elke filterdrager.

Doorsnede maalschijven 64 mm
Dosering Handmatig
Watt 450 watt
Maalstand Traploos

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ECM Molen S-Manuale 64” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *