Pelikaan In De Horeca

Het verhaal van De Pelikaan begint op 4 juli 1816 en is nog steeds meer dan een winkel/schenkerij: het is zelfs een begrip. In 1991 verwierf de firma dan ook het predikaat “Hofleverancier” ter gelegenheid van het 175-jarig jubileum en tot op heden is De Pelikaan nog steeds in het bezit hiervan. Een al meer dan 200-jarig bestaand familiebedrijf met jarenlange ervaring en kennis, gedreven door pure passie. Ondanks dat De Pelikaan ‘het geheim van een opgewekt humeur’ bezit, willen wij niemand ontzien van zo’n heerlijk kopje koffie. Naast onze eigen koffie- en theewinkel, cadeaushop en schenkerij focust De Pelikaan zich ook op horecagelegenheden, bedrijven en speciaalzaken.

Zoekt u unieks voor uw horeca gelegenheid? Deze koffiebeleving kan ook bij u gerealiseerd worden. Met Pelikaan koffie haalt u ambacht en kwaliteit in uw bedrijf. Met meer dan 200 jaar ervaring in koffie en thee gebied bieden wij u dagelijks het beste kopje koffie aan. Op het gebied van koffie streven wij ernaar een product te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Wij werken daarom alleen met de beste koffiesoorten en alleen met 100% Arabica. De herkomst is onder andere Costa Rica, Ethiopië, Brazilië, Colombia, Nicaragua, Guatemala, Papua New Guinea, Java en Kenya. De koffie komt ruw aan in balen van 60 à 70 kilogram en wordt daarna in onze eigen winkel gebrand. Zo kan er bij De Pelikaan gemelangeerde koffie gekocht worden of naar soort, land of branding. Naast koffie heeft De Pelikaan zijn bekendheid te danken aan thee. De thee van De Pelikaan is puur of een melange, of een mengsel van theesoorten en voldoet uiteraard eveneens aan de hoogste kwaliteitseisen.

Naast het vinden van de perfecte boon speelt de apparatuur ook een grote rol in de ultieme smaaksensatie. Wij werken uitsluitend met hoogstaande merken pistonmachines (o.a VBM, La marzocco, FAEMA). Liever een vol automatische machine? Wij zijn geautoriseerd dealer van Jura, WMF, Etna en Animo. Uiteraard hebben wij hiernaast een breed assortiment koffiemolens en Pelikaan-servies.

Kortom, De Pelikaan Zutphen levert het totaal concept (op basis van uw wensen).
Samen met onze ervaren koffie experts gaat u opzoek naar de perfecte koffie- en theeconcepten voor uw horeca gelegenheid. Kiest u voor een single estate of toch een van onze unieke melanges? Of gaat u liever voor uw private label koffie en thee?

Unieke koffie- en theebeleving: het totaalpakket!

  • Ambachtelijke koffiebonen van de hoogste kwaliteit & unieke theeconcepten
  • Professioneel apparatuur
  • Uitgebreide uitleg over het zetten van het perfecte kopje koffie
  • Handige tips & tricks + eventueel trainingen
  • Onderhoud & service
  • Servies, ‘to go’ & overige producten (melk, suiker, etc.)

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u overtuigd van of nieuwsgierig geworden naar ‘Het geheim van een opgewekt humeur‘ en bent u opzoek naar heerlijke koffie/thee voor uw horecazaak?
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen. Dit kan door direct contact op te nemen met onze vertegenwoordiger of via het contactformulier hieronder.

Luc Wassink – verkoop

+316 305 632 50 | [email protected]

Tim Luijken – Verkoop
+316 572 940 83 | [email protected]