Pelikaan Bewaarblik 250 gram (zwart)

Pelikaan bewaarblik: naast dat het erg handig is om koffie, thee of andere producten in te bewaren, heeft het ook nog eens een prachtige goud/zwarte uitstraling!

6.95

Koffie bewaren

Het is van groot belang om koffie op de juiste manier te bewaren. Het is een natuurproduct en heeft een bepaalde houdbaarheid. Licht, zuurstof, warmte en vocht kunnen een grote impact hebben op de kwaliteit. De Pelikaan heeft daarom blikken om uw koffie goed in te bewaren! Zodra de koffiezak geopend wordt komt er lucht en zuurstof bij. Bonen hebben hierbij een voordeel ten opzichte van gemalen koffie, aangezien bij een boon de lucht langer de tijd nodig heeft om de kern te bereiken. Kortom: ga zo snel mogelijk genieten van onze heerlijke koffie!

Thee bewaren

Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onder invloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar. Pu Erh thee is hierop een uitzondering: deze wordt namelijk juist beter met de jaren!

OF….

Naast dat dit bewaarblik handig is om koffie/thee in te bewaren, is het natuurlijk bruikbaar voor heel veel andere producten! Keuze uit twee maten: inhoud van 250 gram of 1000 gram.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pelikaan Bewaarblik 250 gram (zwart)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *