De zoete, aromatische bosbes harmonieert wonderwel met de zachte, elegante smaak van witte thee (Pai Mu Tan).
Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (75°C – 80°C), 5 minuten laten trekken
Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onder invloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.
Pai Mu Tan is een pure witte thee van jong, groot blad. Deze ‘China White tea’ is erg geurig en licht aromatisch (zoetig). De grove bladeren worden zongedroogd en voorzichtig geroosterd. Pai Mu Tan thee staat bekend om zijn extreem zachte smaak met een goudgele kleur, die niet snel bitter wordt
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.