Ceylon Melange

Dit is een zwarte Ceylon-thee uit Sri Lanka, gemelangeerd met verschillende zwarte theeën. Dit zorgt voor een neutrale geurige melange, heerlijk om puur te drinken en makkelijk drinkbaar voor de hele dag!

Vanaf 3.20

Ceylon-thee komt uit Sri Lanka. In de koloniale periode stond dit eiland bekend als Ceylon en nog steeds wordt deze naam dus gebruikt voor de thee die hier vandaan komt. Deze thee wordt het hele jaar door geoogst en is van bijzonder fijne kwaliteit. Deze Ceylon Melange bestaat niet alleen uit Ceylon-blad, maar is een melange van verschillende zwarte theeën. Dit zorgt voor een neutrale geurige melange en is heerlijk om puur te drinken

Zetadvies (1 kop): 1 doseerlepel (2 gram), water opschenken (95°C -100°C), 2-3 minuten laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

Gewicht 100 g
Gewicht

100 gram, 250 gram

Herkomst thee

Sri Lanka

Soort thee

Zwarte thee

Type thee

Thee melanges

Zetmethode thee

Losse thee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ceylon Melange” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *