Karamel

Een zwarte thee met echte karamel-stukjes en een heerlijke volle karamelsmaak.

Vanaf 4.50

Weinig desserts zijn zo populair als het dessert met room-karamel. Bijna niemand kan zich herinneren dat het thuis werd bereid en de heerlijke geur zich verspreidde in de keuken. Wij zullen uw geheugen eens opfrissen van de heerlijke combinatie van verwarmde kristalsuiker, verse eieren een vleugje echte vanille! Onze thee, met lekkere crèmekleurige karamel-stukken en volle karamelsmaak, voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (95°C -100°C), 3-5 minuten laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

Al bekend met deze thee van ons? Laat een review achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

 

Gearomatiseerde zwarte zwarte thee is thee waar bijvoorbeeld bloemen, specerijen, vruchten of oliën aan zijn toegevoegd. Tegenwoordig bestaan er heel veel verschillende gearomatiseerde zwarte theeën. Het is een spannende variëteit aan smaken en vaak geïnspireerd door nieuwe trends. De scherpe, volle of intense aroma’s van de Pelikaan zijn meestal afgesteld op milde China-thee of krachtige Ceylon-thee.

 

 

Gewicht 0.1 g
Gewicht

100 gram, 250 gram

Herkomst thee

Combi (melange)

Soort thee

Zwarte thee

Type thee

Gearomatiseerde theesoorten

Zetmethode thee

Losse thee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Karamel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *