Oranje Pecco gemengd met Geurthee nr. 2

De term Oranje Pecco ofwel Orange Pekoe (OP) duidt op een bepaalde kwaliteit en grootte van het theeblad, namelijk grove hele bladeren. Onze eigen Geurthee nr. 2 is een melange die licht gearomatiseerd is met Bergamot-olie, wat zorgt voor een lichte Earl-Grey. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke geurige ontbijtthee met zachte tonen en een tintje Earl Grey.

Vanaf 3.45

Oranje Pecco ofwel Orange Pekoe (OP) verwijst naar de eerste thee die in de 17e eeuw naar Nederland kwam. OP duidt op een bepaalde kwaliteit en grootte van theebladeren, namelijk lange hele bladeren. De zwarte thee van deze grove bladeren is ongerookt en geoogst toen de bovenste blaadjes net open gingen. Onze eigen Geurthee nr. 2 is een melange die licht gearomatiseerd is met Bergamot-olie, wat zorgt voor een lichte Earl-Grey. Dit is een geurige en zachte ontbijtthee gemend met een lichte Earl Grey

Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (95°C -100°C), 3-5 minuten laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

 

Al bekend met deze thee van ons? Laat een review achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Gewicht 0.1 g
Gewicht

100 gram, 250 gram

Herkomst thee

Combi (melange)

Soort thee

Earl Grey, Zwarte thee

Type thee

Thee melanges

Zetmethode thee

Losse thee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oranje Pecco gemengd met Geurthee nr. 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *