Sencha Gember

De hete gember verenigt zich verrassend harmonieus met de sencha. Een heerlijke pittige thee!

Vanaf 4.75

Groene thee uit China en Ceylon, een nieuwe combinatie! De vraag naar deze thee is wereldwijd sterk toegenomen. Het is een niet al te gewone en toch zeer overtuigende, originele creatie. De dominantie van gember en zijn fijnheid, gemixt met groene theebladeren, maakt deze mix tot een heerlijke thee. Naast de intense, licht kruidige, vrijgevende aroma komen de gemberwortelstukken volledig tot hun recht in dit mengel. Puur en betekenisvol!

Zetadvies (1 kop): 1 theelepel(2 gram), water opschenken (75°C – 80°C), 2-3 minuten laten trekken

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

 

Al bekend met deze thee van ons? Laat een review achter, wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

Groene thee is thee gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis die minimale oxidatie heeft ondergaan tijdens de productie. De beste basis voor het aromatiseren van groene thee is Chinese groene sencha. Dit is vanwege het populaire, milde, fijne en typische groenethee-karakter. De smaken worden ideaal geabsorbeerd en vormen samen een zeer gebalanceerde thee. Zelfs na doorweekt te zijn met kenmerkende aroma’s, blijft de smaak van de groene thee altijd goed in evenwicht. Voor de extra speciale theesoorten gebruiken wij porseleinen buskruit en lichtere personages (zoals Oolong of Pai Mu Tan).

 

Gewicht 0.1 g
Gewicht

100 gram, 250 gram

Herkomst thee

Combi (melange)

Soort thee

Groene thee

Type thee

Gearomatiseerde theesoorten

Zetmethode thee

Losse thee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sencha Gember” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *