Lapacho

Ook wel bekend als Pau d’Arco. Een populaire drank en favoriet bij theedrinkers die eens wat anders willen. Het is boomschors gewonnen uit “De Levensboom” in Zuid-Amerika!

 

Vanaf 4.50

Lapacho (Pau d’Arco) is een hele bijzondere thee! De thee is gewonnen uit “De Levensboom” in Zuid-Amerika, verkregen vanuit de binnenste schors. De Inca’s kennen deze zeer verteerbare thee en waarderen de gezondheids- bevorderende eigenschappen ervan. Zij zeggen dat het drinken van deze thee je leven verlengt. Lapacho is cafeïne-vrij en rijk aan mineraalstoffen en sporenelementen. Ook is het rijk aan calcium, ijzer en kalium en heeft het zoals gezegd positieve effecten op je gezondheid.

Zetadvies (1 kop): 1 eetlepel (10 gram), 500 ml kokend water en 15 minuten laten trekken. Opdrinken doorheen de dag.

Bewaaradvies: Het is belangrijk om thee op een droge, koele plaats in een goed sluitend blikje te bewaren, aangezien de kwaliteit van thee achteruit gaat onde rinvloed van vocht, licht en hoge temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om iedere thee apart te bewaren, zodat zij niet elkaars geuren en smaken overnemen. Onze meeste theesoorten zijn gemiddeld twee jaar houdbaar.

Gewicht 0.1 g
Gewicht

100 gram, 250 gram

Herkomst thee

Zuid-Amerika

Soort thee

Groene thee

Type thee

Pure theesoorten

Zetmethode thee

Losse thee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lapacho” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *