Salie

Salie werd al in de oudheid veelvuldig gebruikt. Sommige volkeren beschouwden het als een heilig kruid.

Gebruik: Te bereiden als thee, of te gebruiken als keukenkruid in diverse gerechten. Aangeraden gebruik: Als de drank: 1 eetlepel (8-10 gram) overgieten met een halve liter kokend water. 5 minuten laten trekken, daarna zeven. U kunt dit verspreid over de dag opdrinken. In gerechten: volgens recept of smaak.

3.30

gebruik Te bereiden als thee, of te gebruiken als keukenkruid in diverse gerechten. Aangeraden gebruik: Als de drank: 1 eetlepel (8-10 gram) overgieten met een halve liter kokend water. 5 minuten laten trekken, daarna zeven. U kunt dit verspreid over de dag opdrinken. In gerechten: volgens recept of smaak.
Noot Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.
waarschuwing Nee
inhoud 80gr

 

Gewicht 80 g
Soort thee

Kruiden

Zetmethode thee

Losse thee

Type thee

Kruiden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salie” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *